Tisztelt Szülők!

A koronavírussal kapcsolatban rengeteg információ kering, melyek között nehéz eligazodni.

Kérem, hogy az indokolatlan pánik elkerülése érdekében csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe! Azok a gyermekek, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, kérem, ne jöjjenek be az iskolába, maradjanak otthon, Önök pedig haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait, ezen kívül más teendőjük nincsen.

Minden iskolai programot, ünnepséget kiállítás-látogatást, koncertet lemondunk a tanulók, a pedagógusok és családjaik biztonsága érdekében. A jelen jelzés különösen vonatkozik a március 15-i Nemzeti Ünneppel kapcsolatos megemlékezésre. Ezekre megemlékezésekre osztálytermi szinten kerül majd sor.

A Lázár Ervin Program keretében szervezett valamennyi esemény is határozatlan ideig felfüggesztésre kerül.

Szeretném tájékoztatni Önöket arról is, hogy az iskolában kiemelt figyelmet fordítunk a szükséges fertőtlenítés és takarítás rendszeres elvégzésére. Ezen felül ügyelünk arra is, hogy kézmosószer minden mosdóban folyamatosan biztosított legyen, illetve az Önök és a Tankerület segítségével kézfertőtlenítő szer lehetőség szerint minden osztályban legyen. Ebben már kértük az Önök támogatását is. A kézfertőtlenítő szerek elhelyezésekor kiemelten figyelünk arra, hogy ne csak a pedagógusok, hanem a diákok mindegyike is hozzáférhessen ezekhez. Kérjük, hogy Önök is beszélgessenek el otthon ezek helyes használatáról a gyermekekkel, hogy a diákok megfelelően használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket! Kérjük, hogy a gyakori kézmosásra, kézfertőtlenítésre az otthoni környezetben is kiemelt figyelmet fordítsanak!

Tájékoztatni szeretném Önöket arról is , hogy az iskola alapítványának a Facebook oldalán az iskolával kapcsolatos aktuális információkat folyamatosan megtalálják. https://www.facebook.com/alapitvanyfrakoczi/

Kérem Önöket, hogy folyamatosan tájékozódjanak a honlapunkon!

Ficzere Noémi

intézményvezető