Kedves leendő Elsősök, kedves Szülők!

 

 

Örömmel küldöm nektek bemutatkozó levelemet. Frank Judit vagyok, 29 éves tanító.

Tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetemen végeztem, ahol 2014-ben sikeres záróvizsgát tettem. Ez év szeptemberében kezdtem el a nagybetűs életet egy harmadikos osztályban a Juhász Gyula Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Központban, ahol a napközis teendőket láttam el. Emellett ének-zenét, testnevelést, rajz és vizuális kultúrát, illetve technika tárgyakat taníthattam a gyerekeknek. 
A következő évben elsős osztály napközis tanítója lettem. 
2016-ban Szegedet elhagyva Budapestre költöztem. A fővárosban a Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium alsó tagozatára nyertem felvételt, melyben elsős németes osztályába kerültem. Itt a készségtárgyak mellett a napközis feladatokat láttam el. Ezt követően tovább vittem őket második osztályban is.
A 2018/2019-es tanévben mint osztályfőnök taníthattam a tudásra éhes nebulókat. Az életem úgy hozta, hogy Dunaharasztira költöztem, így lettem a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tanítója.

Lelkesen várom az első találkozásunkat, melyre augusztus végén egy játékos, ismerkedős délutánon kerül majd sor. Erről a későbbiekben email-ben értesítem a kedves Szülőket.

 

Szeretnék élményekben gazdag feltöltődést kívánni!

Üdvözlettel,

Frank Judit