Tisztelt Leendő Elsős Szülők!

Az új tanévben az első osztályok új tantermeket kapnak, melyekhez konténerek telepítésére van szükség. Az építkezés folyik, ám sajnos technikai okok miatt ezeket a konténertermeket csak 2019. nov. 1-ével adják át az iskolának, így az osztályok is csak ez időpont után vehetik birtokba osztálytermeiket. Két osztálynak találtunk helyet az iskolán belül, két osztály pedig az eddig megszokott, óvodai környezetben kezdi az új tanévet.

Az osztályokat erre az átmeneti időszakra a következőképpen helyezzük el:

1.a osztály – Kisiskola (Rákóczi u. 1.)

1.b osztály – Hétszínvirág Óvoda (Knézich utca)

1.c osztály – Mese Óvoda (Temető u.)

1.d osztály – Baglyos épület (Rákóczi.u.28.)

Az óvodákban kihelyezett osztályoknak saját tantermük lesz, iskolai felszereléssel berendezve, külön mosdó-WC biztosításával, elkülönített udvarrésszel. Az étkezést is az óvodákban oldjuk meg. A gyerekeket az átmeneti időszakban a kijelölt intézménybe kell reggel vinni, és oda is kell majd értük menni.

Ahhoz, hogy ezt az átmeneti időszakot minél zökkenőmentesebbé tegyük a gyermekek számára, nemcsak a tanító nénik rugalmasságára, hanem az Önök segítségére, együttműködésére, támogatására is szükségünk lesz. Számítunk Önökre!

Szeptember 02-án az elsősök is az iskolában maradnak az évnyitó után, az óvodákba csak a következő naptól mennek a gyerekek. Így az osztályok beosztása a következő lesz :

1.a – Kisiskola, osztályterem

1.b – Nagysuli, tornaterem

1.c – Kisiskola, tornaterem

1.d – Baglyos épület, osztályterem

 

Az első osztályos tanulók tankönyveit az elsős szülői értekezleten lehet átvenni, melynek időpontja 2019. szeptember 02. 17.00 óra.

                                                                                               Iskolavezetés