Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy hétfőtől már minden évfolyamon kötelező lesz a közösségi tereken a maszk viselése. Kérjük, segítsék ezt azzal is, hogy gyermekük táskájába tesznek tartalék maszkot!

Az intézmény területére szülő csak az intézményvezető engedélyével léphet.

A gyermekeknek az intézmény területére történő belépéskor megmérjük a testhőmérsékletét.

A gyermekeknek az intézménybe való belépéskor kötelező a kézfertőtlenítés, erre a célra helyeztünk ki automata adagolóállványokat.

Az intézmény bejáratait kérjük szabadon hagyni, ebben segítenek a felfestések. Így a gyerekek biztonsággal tudnak úgy közlekedni, hogy nem érintkeznek senkivel.

Kérjük, ha hozzák- viszik gyermekeiket az iskolába, a lehető legrövidebb időn belül hagyják is el az iskola előtti parkolókat, segítve a később jövők leparkolását. Kérem, ne gyülekezzenek az iskola előtt!

A gyermekeikre váró szülőket kérjük, viseljenek maszkot az intézmény előtt is!

A külső pedagógusok, szakemberek által tartott szakkörök, sportkörök hétfőtől nem tarthatók. Így nem lesz, judo, pingpong, stb. A Kissuliban a szolfézs kiscsoportban egyenlőre megtartható lesz.

Ha problémájuk van, a Kisiskolában a 0630-4529130 – as számot tudják hívni, a Nagysuliban pedig a 0630-4531913-as telefonszámon kaphatnak segítséget problémáik megoldásához. A titkarsag@frakoczi.sulinet.hu email címen várjuk írásos üzeneteiket.

Kérjük, folyamatosan tájékozódjanak honlapunkon az aktualitások megismerése érdekében!

Kérjük, élő elérhetőséget adjanak meg a gyerekek osztályfőnökeinek, hogy ha szükséges, elérjük Önöket telefonon, emailben!

Segítsenek, hogy minél zökkenőmentesebben átvészeljük a ránk váró nehéz időszakot! Együttműködve, a szabályok közös betartásával tudunk a lehető legsikeresebben védekezni, megvédeni az iskola diákjait, az Önök gyermekeit.

Üdvözlettel:

Ficzere Noémi

intézményvezető