Rendkívüli közlemény!

Tisztelt Szülők, kedves Gyerekek!

A márc. 13-án a kormány döntött az iskolák látogatási tilalmáról. Ezért márc.16. hétfőtől iskolánk oktatási céllal nem fogad diákokat. Az oktatás digitális eszközökkel, távoktatási módszerekkel fog folytatódni. Ennek módjáról, lehetőségeiről természetesen folyamatosan tájékoztatjuk Önöket. Kérem, figyeljék honlapunkat, a Kréta-naplót, az alapítvány Facebook oldalát, és saját osztálycsoportjaikat az aktuális információkért!

Ügyeletet, étkezést indokolt esetben biztosít intézményünk. Igényüket kérem jelezzék írásban mihamarabb!

Kérdéseiket a titkarsag@frakoczi.sulinet.hu email címen várjuk!

Együttműködésüket, segítségüket nagyon köszönjük!

Tisztelt Szülők!

A délutáni foglalkozások meg lesznek tartva!!!

Az Iskolavezetőség

Tisztelt Szülők!

A koronavírussal kapcsolatban rengeteg információ kering, melyek között nehéz eligazodni.

Kérem, hogy az indokolatlan pánik elkerülése érdekében csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe! Azok a gyermekek, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, kérem, ne jöjjenek be az iskolába, maradjanak otthon, Önök pedig haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait, ezen kívül más teendőjük nincsen.

Minden iskolai programot, ünnepséget kiállítás-látogatást, koncertet lemondunk a tanulók, a pedagógusok és családjaik biztonsága érdekében. A jelen jelzés különösen vonatkozik a március 15-i Nemzeti Ünneppel kapcsolatos megemlékezésre. Ezekre megemlékezésekre osztálytermi szinten kerül majd sor.

A Lázár Ervin Program keretében szervezett valamennyi esemény is határozatlan ideig felfüggesztésre kerül.

Szeretném tájékoztatni Önöket arról is, hogy az iskolában kiemelt figyelmet fordítunk a szükséges fertőtlenítés és takarítás rendszeres elvégzésére. Ezen felül ügyelünk arra is, hogy kézmosószer minden mosdóban folyamatosan biztosított legyen, illetve az Önök és a Tankerület segítségével kézfertőtlenítő szer lehetőség szerint minden osztályban legyen. Ebben már kértük az Önök támogatását is. A kézfertőtlenítő szerek elhelyezésekor kiemelten figyelünk arra, hogy ne csak a pedagógusok, hanem a diákok mindegyike is hozzáférhessen ezekhez. Kérjük, hogy Önök is beszélgessenek el otthon ezek helyes használatáról a gyermekekkel, hogy a diákok megfelelően használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket! Kérjük, hogy a gyakori kézmosásra, kézfertőtlenítésre az otthoni környezetben is kiemelt figyelmet fordítsanak!

Tájékoztatni szeretném Önöket arról is , hogy az iskola alapítványának a Facebook oldalán az iskolával kapcsolatos aktuális információkat folyamatosan megtalálják. https://www.facebook.com/alapitvanyfrakoczi/

Kérem Önöket, hogy folyamatosan tájékozódjanak a honlapunkon!

Ficzere Noémi

intézményvezető

Aktuális információk