Kedves Szülők!

A jelenlegi vészhelyzet miatt a 2020/2021. tanévre a beiratkozás menete nem a megszokott lesz. Kérjük, olvassák át figyelmesen az alábbi tájékoztatót!

Megkérjük Önöket, hogy helyezzék előtérbe az online beiratkozási módot!  Beiratkozási szándékukat erősítsék meg oly módon, hogy a Kréta e-ügyintézési felületén rögzítsék gyermekeik adatait, és ha módjukban áll, töltsék fel oda a kért dokumentumokat is! Amennyiben ez nem megoldható, a dokumentumok szeptember elején személyesen is bemutathatók lesznek.

Az e-ügyintézés során belépési azonosítóra nincs szükségük, mert a felület kérni fogja egy ideiglenes regisztráció létrehozását, és csak miután ezt megtették, azután lesznek kitölthetők az adatok.

https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap

Kérjük, hogy az osztályok összeállítása és az iskolai feladatok szervezése miatt az alábbi linken kért adatokat is töltsék ki! A kérdőív jobb klikk,majd „hivatkozás megnyitása” paranccsal nyitható meg.

https://forms.gle/cDFxMS5aUBHNpzw26

A beiratkozási időszak 2020. április 28-tól május 15-ig tart. Ebben az időszakban lehetőség van arra, hogy személyesen iratkozzanak be iskolánkba. Szeretnénk azonban megkérni Önöket, hogy csak nagyon indokolt esetben éljenek ezzel a lehetőséggel! Ehhez itt a honlapunkon tudnak időpontot foglalni. Személyes megjelenés esetén a Köznevelésért Felelős Államtitkár iránymutatásnak megfelelően különös gondot fordítunk a megfelelő higiéniás és biztonsági előírások betartására, betartatására.

Amennyiben Önök a körzetünkbe tartoznak, de nem hozzánk szeretnék gyermeküket beíratni, kérjük, hogy a beiratkozas@frakoczi.sulinet.hu címen e-mailben, szándékukról és a gyermek adatairól tájékoztassanak minket!

Amennyiben másik iskola körzetébe tartoznak, de hozzánk szeretnének beiratkozni, akkor szándékukról kérjük, tájékoztassák az érintett iskolát!

Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük!

Iskolavezetés